Drømmer du om at kunne leve af personlig træning eller mangler du et sted hvor din virksomhed kan vokse?

Arte Suave er på udkig efter nye og spændende profiler som kan indgå i et sammenarbejde i vores Performance Gym.

Vi ønsker et alsidigt team med ekspertise inden for forskellige områder af fysisk aktivitet. Erfaring med kampsport er derfor ikke et krav. Spritnye, lækre lokaler og dygtige kollegaer. Du får adgang til nyindrettede lokaler med plads til frivægtstræning, bevægelse og generel fysisk udfoldelse og der vil være mulighed for at lave small group sessions og boot camp-forløb.
Du vil blive en del af en kultur præget af faglig respekt, hvor vi deler viden og bruger hinanden til faglig sparring. Du får mulighed for at være kulturskabende i en ny organisation, og som ekstra bonus er huslejen billig.

Du vil leje dig ind som selvstændig, så eget cvr. nummer er en forudsætning. Du bestemmer selv antallet af timer, du ønsker at arbejde, når den månedlige husleje er betalt.

Hvis det lyder som dig, så kontakt os her eller på sm@artesuave.dk

  Hvem er vi:

  Vi er et nyåbnet gym i Grøndals Multicenter, som består af 1000m2 kampsportsområde på 1. sal og 600m2 i stueetagen dedikeret til fysisk træning. Vores ambition er at blive Danmarks bedste kampsports-mekka, som skal bidrage med at hæve niveauet for eliten og gøre brasiliansk jiu-jitsu og MMA tilgængeligt for bredden. Som en del af dette ønsker vi at tilknytte et lille, men stærkt hold af personlige trænere inden for kampsportstræning såvel som generel fysisk træning og fitness.

  Vi tilbyder:

  • Moderne funktionelt træningsudstyr og Cardio-maskiner
  • Ny renoverede Faciliteter i topkvalitet
  • Nemme parkerings muligheder
  • Nem at komme fra og til i bil
  • Lille og stærkt PT-team med stor erfaring indenfor træning og kampsport

  Hvad siger vores personlige trænere om os

  Arte Suave er et fantastisk sted for min forretning som personlig træner. Mine kunder har let adgang med bil fra det meste af byen og gode parkeringsforhold.

  Jeg kan bruge gymmet, hvor der er plads til mange former for fysisk træning, som ikke kun er helt stationært. Men samtidig er det let at inddrage det omkring liggende område med bakker, løbebaner og kunstgræs.

  Arte Suave er en klub og man mærker klubstemningen i det daglige, når man er i huset. I modsætning til andre træningscentrer oplever jeg ikke her intern konkurrence blandt personlige trænere eller at man ser skævt til hinanden. Stemningen er hyggelig og imødekommende og der er plads til elite-atleter såvel som folk der bare gerne vil bruge deres krop.

  Som indlejer oplever jeg at der er en høj grad af medindflydelse på udviklingen af stedet og at man får meget igen, hvis man er parat til at investere noget af sig selv i huset.Jeg kan varmt anbefale at bruge Arte Suaves gym som base for personlig træning

  www.preparetosucceed.dk

  Martin Houman-Prassé
  Master of Exercise & Fitness
  Aut. Fysioterapeut
  Personlig Fysisk Træner